Marker Scandinavia

Distribution og import af TOP brands indenfor cykelverdenen, siden 1997 - Til hele Scandinavien.

Distributør i cykelbrancen

Rejsen begyndte i 1997

Velkommen til “Marker Scandinavia”. Virksomheden er etableret af Jan Marker, som har over 40 års erfaring indenfor cykelbranchen, på alle niveauer – fra cykelforretning og mekaniker til administrerende direktør. 

25 års jubilæum i 2022

På basis af et stort internationale netværk, skabt gennem de mange år i branchen, opstod virksomheden “Marker Scandinavia” i 1997. Grundideen var at skabe en distributionsplatform for TOP brands indenfor cykelverdenen, med fokus på landevejscykler samt produktion / design i Europa, men særlig fokus på Italien og Spanien.

Vi er kun lige startet!

Marker Scandinavia leverer stadig TOP brands til cykelbranchen i Scandinavien. Vores fokus er leveringsdygtighed, service og support – og den skal være “second-to-none”.

Vi glæder os til også at hjælpe dig / jer

Vores team er klar til at hjælpe dig

Jan Marker

Company Director
+45 7022 8075
info@marker-scandinavia.com
Jan er ejer af Marker Scandinavia. Han er fast mand på kontoret og tager ofte telefonen hvis du ringer angående bestillinger, ønsker og spørgsmål, så det er ikke svært at få fat på "chefen".

Bent Jørgensen

Service & Support
+45 6150 8075
bj@marker-scandinavia.com
Bent er den tekniske kapacitet i firmaet. Han er samtidig helt tæt på kundernes ønsker og ved, ofte før kunderne selv, hvad de har behov for. Bent pakker også ind og ud og har styr på lageret.
Mulighed for gratis fragt

Hvis du handler for over 2000.-

Vi sender samme dag

Hvis du bestiller inden kl. 14.00

Over 25 brands

og 1000 vis af varer i shoppen

Dansk lager

Alle varer sendes fra lager i Danmark